Preview Mode Links will not work in preview mode

Stresskolan

Apr 30, 2018

I dagens avsnitt pratar jag och Nils Joneborg om mindfulness och stress. Vad är mindfulness? Vilka komponenter innehåller mindfulness? Är mindfulness bra för stress? Nils är en läkare med ett brinnande intresse för mindfulness och meditation. 


Apr 23, 2018

Kortversion. I dagens avsnitt berättar Mats Hallgren från Karolinska om Yoga; vad yoga är, hur det påverkar oss samt generella tips om stress. Mats Har ett stort intresse av hur fysisk aktivitet kan påverka vår mentala hälsa.


Apr 23, 2018

I dagens avsnitt berättar Mats Hallgren från Karolinska om Yoga; vad yoga är, hur det påverkar oss samt generella tips om stress. Mats Har ett stort intresse av hur fysisk aktivitet kan påverka vår mentala hälsa.


Apr 16, 2018

(del 2 av 2). I dagens avsnitt pratar jag med leg. psykologen Sofia Viotti om prestationsmönster, mindfulness, medkänsla, övningar, resurser och generella tips gällande stress. Håll till godo mina vänner. 


Apr 9, 2018

(del 1 av 2) Sofia Viotti är legitimerad psykolog med fokus på compassion fokuserad terapi (CFT). Nyligen släppte Sofia en bok med namnet Utan Press: Om medkänsla, prestation och stress. Denna bok handlar just om prestation och stress. Prestation och stress är även vårt fokus i detta avsnitt. Håll till godo!